dinsdag, 21 oktober 2014 12:13

Opnieuw groepsaankoop zonnepanelen

Goed nieuws voor Schiedammers die geïnteresseerd zijn in een mogelijke aanschaf van zonnepanelen. iChoosr organiseert onder de noemer SamenZonneEnergie een derde groepsaankoopactie in Zuid-Holland. De eerste informatieavond daarover vindt plaats op 29 oktober 19.30 in Schiedam. Geïnteresseerden uit de gehele regio kunnen zich inschrijven via de website www.SamenZonneEnergie.nl/informatieavond.

De groepsaankoop maakt het voor bewoners en ondernemers mogelijk om een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aan te schaffen en hiermee bij te dragen aan een groener milieu. Inmiddels zijn er drie groepsaankopen door SamenZonneEnergie georganiseerd in Zuid-Holland. Daar hebben reeds 3.500 inwoners een zonnepanelensysteem laten plaatsen via SamenZonneEnergie.

Programma informatieavond

Op de informatieavond wordt informatie gegeven over het aankoopproces en de veiling, kwaliteit en garanties, de organisatie en het aanbod van de groepsaankoop zonnepanelen. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met uw aanmelding. Op de aanmeldpagina van de website www.SamenZonneEnergie.nl/informatieavond vindt u meer informatie over de plaats en tijd.

Nodig uw buren uit!

Iedereen is welkom. Kent u mensen die wellicht ook geïnteresseerd zijn in zonnepanelen? Nodig ze uit. Met elkaar kunnen we zorgen voor een grote stap naar meer duurzaamheid in de regio. Bovendien wordt de prijs van het aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem scherper, als meer mensen zich hebben ingeschreven voor de groepsaankoop.

Meer informatie?

Mensen die meer informatie willen over de groepsaankoop of over de informatieavonden, kunnen contact opnemen met de helpdesk van SamenZonneEnergie via het telefoonnummer 0800 - 0200 357 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op www.SamenZonneEnergie.nl.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws