woensdag, 31 mei 2017 09:19

Oproep gemeente: mijdt knooppunt Vijfsluizen met Pinksteren

Schiedam - Er op uit met Pinksteren? Rijdt niet via knooppunt Vijfsluizen! In het Pinksterweekeinde (2-5 juni), past de aannemer de indeling op knooppunt Vijfsluizen aan om ruimte te maken voor de volgende fase die na Pinksteren van start gaat. Het Pinksterweekend staat dan ook bol van de werkzaamheden waar het verkeer zeer veel hinder en vertraging van zal ondervinden.

Op vrijdag 2 juni gaan de ombouwwerkzaamheden om 20.00 uur van start. De verkeerslichten op de kruisingen worden uitgeschakeld en verkeersregelaars nemen de regeling van het verkeer over.

Afritten A4 dicht
Vanaf vrijdag 2 juni 21.00 uur tot maandag 5 juni zijn beide afritten 16 vanaf de A4 (Vlaardingen-Oost) afgesloten voor het verkeer. Het verkeer richting Vlaardingen en Schiedam wordt omgeleid via de afritten 9 en 10 van de A20 (Vlaardingen en Schiedam-Noord).

Meester L.A. Kesperweg ’s nachts eenrichtingsverkeer
In de avonden/nachten van vrijdagavond 2 tot maandagochtend 5 juni is de Meester L.A. Kesperweg tussen 20.00 uur en 06.00 uur éénrichtingsverkeer tussen de Schiedamsedijk en de Van Hogendorplaan. Verkeer naar Vlaardingen kan nog wel gebruik maken van de Meester L.A. Kesperweg. Het verkeer vanuit Vlaardingen wordt omgeleid via de Van Hogendorplaan-Burg. Heusdenslaan-Westlandseweg. Overdag (tussen 06.00 uur en 20.00 uur) is de Meester L.A. Kesperweg wel open voor het verkeer in beide richtingen.

Minder rijstroken beschikbaar
Op het knooppunt Vijfsluizen is er tijdens het weekeinde voor het verkeer per rijrichting één rijstrook beschikbaar. Het busverkeer rijdt daar ook in mee. De inrit naar Benelux Workpark en de Karel Doormanweg blijven bereikbaar via het knooppunt. Omdat er minder ruimte beschikbaar is verwachten wij vertragingen die op kunnen lopen tot zeker een half uur.

Fietsers
Het fietspad aan de zuidzijde van de Vlaardingerdijk en de Schiedamsedijk is 2 juni volledig gereed. Tot die tijd rijden fietsers nog heel even via de Schiedamsedijk en een doorsteek naar het nieuwe fietspad.
Oproep gemeente: mijdt knooppunt Vijfsluizen met Pinksteren

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws