dinsdag, 07 oktober 2014 11:44

Oproep uit de Huiskamer

Op zaterdag 18 oktober 2014 opent de laatste van vier Hollandse Huiskamers in Schiedam. Deze huiskamer, geheel in de stijl van de jaren '80 en '90 is nog t/m 29 november te bezoeken op Hoogstraat 85 (het pand waar ook PopUpTv gevestigd is). Maar deze kamer van én voor Schiedammers is nog lang niet genoeg gevuld. Wij zoeken nog typische jaren '80 en '90 spullen om tentoon te stellen in ons interieur. Dus heb je nog speelgoed uit deze periode, floppies, Coca-Cola klokken, Heineken cd kratjes, flippo's, gameboys, lavalampen, furby's, blikken met eenden erop gedrukt of andere mooie objecten? Graag stellen we ze, samen met jouw verhaal, tentoon in de huiskamer. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-273 47 80 of via onze facebookpagina www.facebook.com/hollandsehuiskamers.

Hollandse Huiskamers is een project van Stichting Mooi Werk bij de tentoonstelling 'Ik hou van Holland. Nederlandse kunst na 1945' van het Stedelijk Museum Schiedam en in het kader van het Schiedamse jaarthema 'verk(n)ocht'. Van 18 okt t/m 29 november is de jaren '80/'90 huiskamer te bezoeken op Hoogstraat 85.
Elke woonkamer op zich is al een bezichtiging waard, daarnaast organiseert Mooi Werk ook wekelijks diverse activiteiten voor alle leeftijden. Maar meer dan dat zijn alle huiskamers bedoeld als ontmoetingsplekken en ingericht om gebruikt te worden door Schiedammers. Verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemers zijn welkom om een passende activiteit te organiseren in onze laatste huiskamer.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws