maandag, 26 september 2016 10:34

Organisatie: 32e editie Brandersfeesten groot succes

Schiedam - De organisatie van de Brandersfeesten is blij: de festiviteiten trokken ongeveer een gelijk aantal bezoekers als voorgaande jaren naar de binnenstad. PopUpTv was met een aantal cameraploegen op alle dagen aanwezig. Twee video's staan al online, de rest volgt de komende dagen.

Vele mensen van binnen en buiten Schiedam liepen struinend langs de kramen, genoten van het straattheater op de Hoogstraat, zongen mee met de koren en deden zich tegoed aan chocola tijdens het Chocoladefestival. Zaterdagavond stond het Land van Belofte wel iets minder vol dan vorig jaar (met als topper René Froger) maar er waren toch veel bezoekers afgekomen op de optredens van Maan en Jennie Lena, beiden bekend van The Voice Of Holland.

Astrid van Pelt van de organisatie: 'Bij elke horeca gelegenheid was het vrijdag al een groot feest. Overal speelde bands, draaide dj's en zongen artiesten het publiek toe. Zaterdag en zondag vermaakte maar liefst 12 shantykoren het publiek met spetterende optredens. Voor jong en oud was er van alles te beleven tijdens deze Brandersfeesten editie.'

'De sportievelingen zwommen 3 of 1,5 kilometer tijdens de Branderszwemtocht door de havens van Schiedam. Op het plein van het Stedelijk Museum haalde de kids hun hart op met het maken van mooie schilderijen en mozaicken. Op de Kloosterplaats bezocht de duurzame Schiedammer de milieumarkt. De straattheateracts op de Hoogstraat zorgde voor het nodige vermaak.

De tweede editie van het Bonte Koe Chocoladefestival in diverse locaties aan de Lange Haven was een groot succes en trok heel veel bezoekers.

Het Land van Belofte was op zaterdagavond de place-to-be. De Brandersfeesten bezorgde het publiek een spetterende show met de winnares van de Voice 2016 Maan en één van de finalisten uit dezelfde editie, Jennie Lena met haar geweldige liveband. Het publiek werd na deze 2 topacts getrakteerd op een uitzinnig vuurwerk!'

Deze week staan er weer vele foto’s van deze mooie momenten op de website www.brandersfeesten.nl.

 

Organisatie: 32e editie Brandersfeesten groot succes

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws