maandag, 08 februari 2016 10:42

Overspel, jaloezie en wraak in Theater Koningshof

Een vrouw komt eerder thuis dan haar man verwacht. Haar man is niet waar hij zegt te zijn. Al snel wordt haar duidelijk dat er een ander in het spel is en schakelt zij haar beste vriendin om haar te helpen en samen dit geheim te ontrafelen. Maar wie speelt hier welk spel?

Normaliter gaat u naar het theater, ziet een voorstelling, drinkt wellicht na afloop een drankje en dan gaat u weer naar huis. Bij Hartstocht, een thriller bent u al voordat u de theaterzaal ingaat ondergedompeld in passie, spanning, vreemdgaan en vriendschap.

Hartstocht, een thriller! werd geschreven door de rot in het vak Koos Terpstra en jong schrijftalent Nhung Dam. Samen creëerden zij een bloedstollende voorstelling, waarin gebeurtenissen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Als toeschouwer word je de emotionele wereld van de vier personages in getrokken, hun verwikkelingen zetten je telkens op het verkeerde been, en de ontknoping is ronduit verrassend.

Hartstocht, een thriller laat de duistere drijfveren zien van wat vrienden en geliefden elkaar aan kunnen doen. Hoe ver gaan we voor de liefde?

Wilt u op vrijdag 12 februari naar Theater Koningshof om te genieten van deze spannende thriller over overspel, verblindende jaloezie en ultieme wraak? Toegang is € 24,00. Reserveer uw kaarten snel via www.theaterkoningshof.nl

Overspel, jaloezie en wraak in Theater Koningshof

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws