zondag, 15 maart 2015 09:48

Overtuigende derbywinst Kethelspaland op CION: 5-0

waterwegsport

KethelSpaland heeft afgelopen zaterdag meer dan goede zaken gedaan. De ploeg van oefenmeester Joop Hoornweg won de derby met het Vlaardingse Cion overtuigend met 5-0 en zag concurrenten Rozenburg en Leonidas beiden punten verspelen.
Er was maar een ploeg die op sportpark Kethel die afgelopen zaterdag de lakens uitdeelde en dat was de thuisploeg. Vanaf de eerste minuut was het een stormloop van aanvalsgolven die na 10 minuten al zorde voor een confortabele 2-0 voorsprong (Milletson en Nooteboom). Nog voor rust gooide uitblinker Milletson met zijn tweede doelpunt de deur in het slot: 3-0
Na de rust was het spelbeeld niet anders en kon de thuisploeg makkelijk uitlopen naar de 5-0 winst waarbij aangetekend kanworden dat het doelpunt van de middag op naam kwam van invaller Elroy Wijngaarde, zijn afstandscot belande vanaf ruim 20 meter stijf in de kruising.
Door de overwinning staan de Schiedammer nu met 7 verliespunten minder dan de nummers twee Rozenburg en Victoria'04 stevig op de eerste plaats en lijkt het kampioenschap, zeker in de huidige vorm, slechts een kwestie van tijd.

PPSC speelde in Hellevoetsluis teleurstellend met 2-2 gelijk. De Schiedammers bogen een snelle 2-0 achterstand om naar een 2-2 gelijkspel door doelpunten na rust van Virgel Tappesur en Jordy Eijsberg.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws