woensdag, 02 november 2016 14:36

Overval op Mitzi Mode

Schiedam - Op Damesmodezaak Mitzi Mode op de Boterstraat is woensdag rond 13.50 uur een overval gepleegd. De dader is gevlucht richting Broersvest. 

Er raakte gelukkig niemand gewond maar de impact bij de winkelier van een kledingzaak aan de Boterstraat in Schiedam is er niet minder om.

De politie is op zoek naar een man van zo’n 20 jaar oud, slank, gekleed in een donkere broek en een lichtgrijze joggingjas met capuchon.
Hij bedreigt de aanwezige medewerker met een mes, dwingt haar de inhoud van de kassalade af te geven en gaat er met een onbekend geldbedrag vandoor, waarschijnlijk in de richting van het Broersvest. De medewerker blijft hevig geschrokken maar ongedeerd achter.

De politie was snel ter plaatse en deed een onderzoek in de omgeving. Zij spraken met getuigen en keken camerabeelden uit. Er zijn twee getuigen in het bijzonder met wie de politie heel erg graag wil spreken. Zij renden nog een stukje achter de verdachte aan. Was u een van hen, of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, bijvoorbeeld over de aanloop- of vluchtroute, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Overval op Mitzi Mode

Advertentie