zondag, 12 februari 2017 19:15

Overval op supermarkt Marconiplein

mediatv

Rotterdam - Op het Marconiplein op de grens van Rotterdam en Schiedam is zondagavond om 18:20 uur een overval gepleegd op een supermarkt.

Het duo dwong het personeel onder bedreiging van en vuurwapen een geldbedrag af te geven, waarna de daders er te voet vandoor gingen. Bij de overval raakte niemand gewond. De daders waren zo’n 1.70m lang. Eén van hen had een witte capuchon, de ander droeg een donkere trui met capuchon en een lichtgrijze joggingbroek.

Was u getuige?
Wie de overval heeft zien gebeuren of bijvoorbeeld de twee mannen heeft zien wegrennen, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Rotterdam Stad of bel anoniem naar 0800-7000.

Saillant detail is dat de supermarkt schuin tegenover het politiebureau aan hetzelfde plein ligt. Een zeer brutale of domme overval dus. De politie heeft in de wijk een uitgebreide zoektocht gehouden. Tijdens deze zoektocht trof men op de Rhijnvis Feithstraat een handschoen aan. Het betreffende voorwerp is door de politie veilig gesteld voor verder onderzoek.

Overval op supermarkt Marconiplein

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws