maandag, 22 december 2014 09:39

P.E.S.T.E.N is een afkorting

Kom donderdagavond 8 januari naar de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf voor een lezing in de reeks Positief Opvoeden. Thema van deze avond is: P.E.S.T.E.N is een afkorting.

P.E.S.T.E.N. Het staat voor Psychische Emotionele Sociale Terreur en dat er EN achter staat is dat het systematisch gebeurt. Het heeft grote gevolgen voor de ontwikkeling van een mens. Tijdens deze avond gaan we kijken hoe en waarom er wordt gepest. Wat kunnen we met elkaar doen om pesten te voorkomen? Gastspreker op deze avond is Sandy Kardolus die met haar bedrijf De Geweldige School het pesten op veel scholen reeds bespreekbaar heeft gemaakt.

Deelname aan de avond is gratis. U kunt zich aanmelden, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bijeenkomsten vinden plaats bij de Bibliotheek Schiedam-locatie Stadserf en starten om 19.30 uur.

De reeks Positief Opvoeden is een samenwerkingsverband van de Bibliotheek met het Centrum voor Jeugd en Gezin en KomKids kinderopvang.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws