zaterdag, 14 maart 2015 20:13

Paasactiviteit in Zwembad Zuid

Zondag 29 maart staat zwembad Zuid in het teken van Pasen. Vrienden van het Zwembad en medewerkers van Optisport zorgen voor Paaseieren, die ze binnen en bij goed weer buiten gaan verstoppen. Ouders/verzorgers met hun kinderen en leerlingen basisscholen kunnen die dag, vanaf 10.15 uur terecht om eieren te zoeken, maar vooral te zoeken naar het Gouden, Zilveren of Bronzen ei. Aansluitend kan tot 13.00 uur gezwommen worden. Kinderen zonder zwemdiploma onder begeleiding van ouders/verzorgers. Om ca 11.30 uur even tijd voor het drinken van een gratis glaasje fris. Van 12.45 – 13.00 uur kunnen de kinderen met Zwemfiguur ZED op de foto.

De dag wordt afgesloten met het uitreiken van de prijzen aan de vinders van het Gouden, Zilveren en Bronzen ei. Alle kinderen ontvangen daarna een presentje. Voor de entree geldt voor deze bijzondere dag een (gereduceerd) tarief van € 2,50 per persoon.

Deze Paasactiviteit is de eerste in de reeks van Vrienden-initiatieven, waarbij wordt samengewerkt met Optisport. De volgende activiteiten zijn gepland op dinsdag 7 juli, buitenspeeldag, en van maandag 17 – vrijdag 21 augustus, zwemvierdaagse. Op deze wijze willen we kinderen en ouders bewust maken dat zwemmen, recreatieve sport en spelactiviteiten goed samengaan en te combineren zijn.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws