zaterdag, 28 maart 2015 10:14

Palingsound en Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal

In 'Witte Nar', een bijnaam die ze kreeg omdat ze ook als kind al zo fijn kon sarren en narren, geeft Karin Bloemen antwoord op al uw vragen. Verpakt in een show zoals u die van haar gewend bent en begeleid door haar geweldige vier mans band!

In een scène van haar show 'Kameleon' zei La Bloemen dat ze vijftien jaar later in de goot zou eindigen – of in de karaokebar van Gerard Joling natuurlijk, tussen alle andere verzopen artiesten.

Die vijftien jaren zijn voorbij. Is ze inderdaad aan de drank? Treedt ze in de voetsporen van vedettes als Janis Joplin en Amy Winehouse? En hoe ongeremd wordt Karin eigenlijk als ze teveel gedronken heeft? Is er dan nog wel iemand veilig voor haar scherpe tong?

De pers over 'Witte Nar':
"Met de oogverblindende theaterkostuums van Jan Aarntzen, het mooi uitgelichte decor van Daan Oomen en de allure van de flamboyante Karin Bloemen zelf is Witte Nar alsnog een tot in de puntjes verzorgde show die velen een genoeglijke avond zal bezorgen." (De Telegraaf ***)

Voor deze voorstellingen geldt een maximum van 4 kaarten per persoon.

Karin Bloemen is te zien op vrijdag 17 april 2015 om 20:15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 29,50. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010-434 05 00 (do.-vr. 12:00-15:00 uur).

50 jaar Palingsound

De Palingsound is al 50 jaar een begrip in Nederland. Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem. De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band - met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman – eert daarom het 50-jarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze eren in de Stadsgehoorzaal. Geniet op zaterdag 11 april 2015 van 'De Volendammer muziekgeschiedenis'!

In '50 jaar Palingsound' neemt The Mon Amour Band u mee in het verleden en het heden van de Palingsound. Naast de grote nummer één hits speelt de band ook eigen liedjes en minder bekende nummers uit de rijke muziekhistorie van Volendam. Daarnaast is er ook ruimte voor interessante achtergrondinformatie. Deze informatie komt niet alleen van de band zelf, maar de hoofdrolspelers uit '50 jaar Palingsound' verrassen u met een videoverbinding met leuke anekdotes.

50 jaar Palingsound is te zien op zaterdag 11 april 2015 om 20:15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 25,00. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010-434 05 00 (do.-vr. 12:00-15:00 uur).

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws