zaterdag, 24 juni 2017 01:16

Pand Hoogstraat wordt knuffelpunt

Schiedam - Voor de nieuwe kerstvoorstelling Kleine Sofie en Lange Wapper van De Stoerij Schiedam zijn er 3000 knuffels nodig. De knuffels worden na afloop beschikbaar gesteld aan een goed doel. Deze knuffels worden ingezameld in 'Het Knuffelpunt' op de Hoogstraat in Schiedam. Dat pand, beschikbaar gesteld door een makelaar, wordt donderdag 29 juni om 16.00 uur feestelijk geopend. 

Het Knuffelpunt, wat door D&S Vastgoed beschikbaar is gesteld, is hét verzamelpunt voor de 3000 knuffels. Vrijdag 30 juni en maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli is het knuffelpunt tussen 14.00 uur en 15.00 uur geopend en met koopavond. Na de zomervakantie zal het knuffelpunt meerdere dagen in de week geopend zijn, zodat iedereen langs kan komen om knuffels in te leveren. Tijdens deze openingstijden zal er altijd één van de ambassadeurs aanwezig zijn om de knuffels in ontvangst te nemen. De openingstijden zullen vanaf september te vinden zijn op www.theateraandeschie.nl.

Ambassadeurs
Nadat Kiki, Jessie en Sofie (leerlingen van basisschool de Sint Jozef) hoorden over hetdecorplan voor de jeugd- en familievoorstelling Kleine Sofie en Lange Wapper waren ze gelijk enthousiast. Ze kwamen met het idee om de knuffels na afloop van de voorstelling te doneren aan een goed doel. Theater aan de Schie faciliteert dit project graag en helpt de ambassadeurs bij het inzamelen van de knuffels.

Familievoorstelling Kleine Sofie en Lange Wapper
In coproductie met De Stokerij Schiedam, brengt Theater aan de Schie met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven. Het is een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Een echt Schiedams kerstspektakel! Een verhaal over Kleine Sofie, die doodziek is, maar voordat ze sterft wil ze dolgraag weten wat er in het leven te koop is. Op een nacht komen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart wat er in het leven te koop is. Heel veel! Spel: Anne Rats, Yorick Zwart e.a.

Speeldata en start verkoop voorstelling
Kleine Sofie en Lange Wapper is te zien op 20, 21, 22 en 23 december 2017 in Theater aan de Schie. Met op vrijdag 22 december de feestelijke première. Kaartverkoop voor deze voorstelling start vrijdag 12 mei om 18.00 uur. Toegang is € 15,00 voor volwassenen en € 9,00 voor kinderen.

Pand Hoogstraat wordt knuffelpunt

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws