woensdag, 23 november 2016 12:32

Paneldiscussie over de gastvrijheid van Schiedam

Schiedam - PopUpTv wilde vandaag in het Tv-programma Onder Ogen aandacht besteden aan de gastvrijheid van Schiedam. Na contact met de gemeente Schiedam is daar een idee uit geboren: een paneldiscussie!

Schiedam is, vinden wij van PopUpTv,  niet altijd even vriendelijk voor bezoekers van buiten de stad. Levensgrote borden vertellen je wat een overtreding je gaat kosten, het Theater aan de Schie is niet te vinden en op de Lange Haven staat de Lichtblauwe brigade iedereen op te wachten die niet ziet wat wel een P en wat geen P is. En dat laatste is echt heel moeilijk te zien! Zelfs mensen die keurig een parkeerkaartje hebben gekocht krijgen gewoon een bekeuring! 'De Lange Haven is een woonerf geworden en je ziet het aan de verschillen in de bestrating en de P op de tegel' zegt de gemeente, maar dan moet je wel eerst uitstappen en grondig gaan onderzoeken waar je dan wel en niet mag staan want anders zie je het niet. Er is wel wat aan de situatie verbeterd doordat er sinds vanmorgen bordjes bij de ingangen van de Lange Haven staan waarop staat dat je alleen in de vakken met een witte P mag parkeren.  

De gemeente heeft bij monde van Marjolein van Doorn, de Communicatieadviseur van het team Stadspromotie, aangegeven dat ze graag met PopUpTv een brede paneldiscussie wil gaan opzetten waar bewoners, ondernemers, deskundigen en ambtenaren met elkaar in debat gaan over hoe we Schiedam vriendelijker en beter kunnen maken voor bewoners en bezoekers.
Wordt vervolgd dus.

Paneldiscussie over de gastvrijheid van Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws