donderdag, 18 juni 2015 22:01

Paula Kooper sport- en speeldag in Zwembad Zuid

Dankzij de deelname van de drie basisscholen St. Bernardus, St. Willibrordus en Het Kleurrijk (groepen 7), en de medewerking van het Lentiz Life College, Gemeente Schiedam, Frontier and Friends, presentator Bob Mustang, Optisport, vakdocenten en de Vriendenstichting kan op dinsdag 7 juli as van 09.00 – 14.30 uur in Zwembad Zuid een sport- en speeldag worden gehouden. Deze dag wordt opgedragen aan en vernoemd naar de onlangs overleden initiatiefneemster Paula Kooper.
PopUp¨Tv is er bij en maakt een reportage!

De dag wordt om 09.00 uur geopend door ontvangst van de 71 deelnemers en begeleidende ouders en leerkrachten. Daarna de officiële opening door de wethouder van Sportzaken Nathalie Gouweleeuw in het bijzijn van de dochter van Paula Kooper Cindy van Vliet. Daarna begint er een drieluik met zwemmen in het binnenbad, spelen op het buitenterrein en een theater workshop, verzorgd door vakdocent Bob van de Lugt.

Tussendoor muziek en een drink- en lunchpauze. Van 12.45 uur – 14.00 uur wordt de finale gehouden met presentaties van de Theateracts die de leerlingen met hun groep 's morgens in een half uur hebben ingestuurd. Als intermezzi een optreden van Bob Offenberg en Karlijn Verhagen, mede mogelijk gemaakt door Frontier and Friends/Bob van Vliet. Om 13.30 uur de prijsuitreiking door wethouder Mario Stam en de dochter van Paula Kooper Cindy van Vliet. Als afsluiting van de sport- en speeldag wagen de leerlingen nog een dansje op muziek van een DJ en gaan ze daarna met een herinneringsmedaille naar huis.

De Vriendenstichting hoopt dat op 7 juli een basis wordt gelegd om deze Paula Kooper sport- en speeldag jaarlijks op de agenda van Zwembad Zuid te laten terugkeren.

Advertentie