zondag, 17 september 2017 19:12

Peperklipkids naar de ZAPP Tv-studio in Almere!

Schiedam - Komende dinsdag 19 september vertrekken de kinderen van het schoolkoor van OBS De Peperklip uit Schiedam  ‘De Klipklanken’ met een buslading supporters naar de studio in Almere, alwaar de tweede aflevering van de 'Lang Leve de Muziek show' zal worden opgenomen.

De kinderen waren nog maar drie maanden bezig toen ze zich vorig schooljaar in mei inschreven voor de muziekwedstrijd. Het koor is nu één van de drie finalisten van de provincie Zuid-Holland!

De Klipklanken zal in de show onder andere worden beoordeeld op het door muziekleerkracht Marije Bierling en juf Jetta Hulshoff zelfgeschreven lied en op de bijbehorende videoclip. De opnamen hiervan zijn al gemaakt, 'voor de audio opnamen hebben we een middag in Utrecht in de studio gezeten, de clip is vrijdag 8 september opgenomen op De Peperklip. Aan deze clip heeft ook influencer Vinchenzo (van het lied ‘Daily’) meegewerkt' zegt juf Jetta trots. 

Daarnaast zullen de kids in het programma ook meedoen aan een muziekquiz… dat wordt spannend!
Wie had dat kunnen bedenken: door het insturen van een filmpje, via de theaterronde in Dordrecht doordringen tot de tv-ronde! Dit allemaal in het kader van ‘meer muziek in de klas'.

De winnaar van elke aflevering krijgt een plaats in de XXL-band welke in december in Ahoy op het Kerst Muziekgala voor Koningin Maxima mag optreden.
Jetta: 'Zover is het nog lang niet maar als school zijn we natuurlijk sowieso ontzettend trots op de kinderen, voor ons zijn het al winnaars!'

https://www.zapp.nl/1792-lang-leve-de-muziekshow

Peperklipkids naar de ZAPP Tv-studio in Almere!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws