dinsdag, 29 september 2015 20:35

Petje af in het Beatrixpark

Stichting Vrienden van het Beatrixpark zal speeltuin Fort Drakensteijn gaan uitbreiden met een speelbos. Bovendien zijn sommige speeltoestellen aan vervanging toe.
Op zondag 4 oktober zijn kinderen van harte welkom om met nieuwe ideeën te komen voor het speelbos en om ter plekke goede ideeën te bedenken. Hoe moet het nieuwe speelbos eruit gaat zien? De suggesties van kinderen zullen worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp.

Andere activiteiten op zondag 4 oktober

Kunstenaar en kettingzaagman Thijs Coers van Woodcompany maakt tussen 12.00 en 14.00 uur een draak van een dikke eik, met zijn motorzaag. Het begin voor het nieuwe speelbos, want deze draak zal daar komen te staan.
Daar neem je natuurlijk je petje voor af! Dat petje kun je komen maken tussen 14.00 en 15.30 uur in het Beatrixpark. Onder leiding van kunstenaar Yvon Koopman en cultuurscout Bob van der Lugt ga je zelf op zoek naar natuurlijke materialen voor je petje. Om 15.30 uur zal het resultaat geshowd worden in een heuse hoedenshow! Doe gratis mee.

De activiteiten van zondag 4 oktober worden georganiseerd door Stichting Vrienden van het Beatrixpark Schiedam, i.s.m. de cultuurscouts van Mooi Werk en Irado.

Meer informatie www.facebook.com/beatrixparkschiedam

Petje af in het Beatrixpark

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws