zaterdag, 04 juli 2015 18:13

Podium Grounds presenteert Live At The Bridgehouse

Grounds verzorgt in het kader van North Sea Jazz Round Town op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 juli een uniek programma in het brugwachtershuisje op de Lage Erfbrug in Rotterdam Delfshaven. Er is een wijnbar, tapa's worden verzorgd door Mediterraans reastaurant De Olijventuin en DJ's zorgen voor de juiste vibe. Verder zijn er (ook op de brug zelf) speciale mini-concerten van aansprekende artiesten.

Zo zal Choco Alcazaba van de Rotterdamse New Earth Group een preview geven van het nieuwe album dat in oktober 2015 verschijnt (release in Grounds tba). De Senegalese zanger Omar Ka (bekend van o.a. Matinee Du Monde en Jam De La Creme) zal optreden. Verder staan op het programma de legendarische Amerikaans saxofonist Ghasem Batamuntu (speelde o.a. met Archie Shepp en Pharaoh Sanders), de Rotterdamse trompettist Arthur Flink (State Of Monc en Zebra Zulu Quartet) en de bijzondere Deense multi-instrumentaliste Alice Rose met Björkiaanse soundscapes.

Live At The Bridgehouse is de opwarming voor een bijzonder concert in Grounds op 9 juli onder de titel: "From Africa Into The Future" met live optredens van Nu Nova Compound feat. Ghasem Batamundo, Omar Ka Desert Blues Trio en Pink Oculus. Zie voor meer info: www.grounds.nu

July 7th: Choco Alcazaba (New Earth Group) + DJ Wijnand Schouten
July 8th: Alice Rose * Arthur Flink & Zebra Zulu Trio * DJ Numoon
July 9th: Ghasem Batamundu * Omar Ka * DJ Good Music Company

Datum: 7,8, 9 juli
Locatie: Brugwachtershuisje Lage Erfbrug: Schiedamseweg 6, Rotterdam
Aanvang: 16.00 en 17.30 uur
Entree: gratis
Facebook event: https://www.facebook.com/events/441920522677073/

Podium Grounds presenteert Live At The Bridgehouse

Advertentie