vrijdag, 24 februari 2017 09:53

Politie geeft foto verdachte brandstichtingen Schiedam vrij

Schiedam - De politie van Schiedam heeft een foto vrijgegeven van de vermoedelijke dader die in de nacht van 15 op 16 februari op twee plekken in Schiedam auto’s in de brand stak.

De politie gaat ervan uit dat de brand in foodtruck van de Choripanman en van een personenauto in Schiedam-zuid is veroorzaakt door brandstichting. Wie herkent de man?

De auto’s werden halverwege de nacht in brand gestoken. De eerste melding van 03.30 uur betrof een brand in een personenauto op de Groenelaan. De tweede brand, een klein half uur later, verwoestte een foodtruck op de Nieuwe Haven. De eigenaren van dit busje zijn deels voor hun broodwinning afhankelijk van de foodtruck. Zie ook: https://popuptv.nl/video/onder-ogen-de-wereldberoemde-schiedamse-argentijnse-worstmaker

Naast het persoonlijk drama achter deze branden, stonden beide voertuigen vlak voor enkele woningen geparkeerd. Als de branden niet op tijd waren ontdekt, was het leed niet te overzien geweest.

Camerabeelden
Naar de branden is een onderzoek gestart. Er zijn camerabeelden beschikbaar. De politie wil voorkomen dat er nog meer gevaarlijke situaties ontstaan en publiceert daarom nu al een foto van de vermoedelijke dader. Het gaat om een man met een stevig postuur op een damesfiets. Wie herkent de man? Of wie heeft de man die nacht gezien? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Politie geeft foto verdachte brandstichtingen Schiedam vrij

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws