dinsdag, 03 oktober 2017 21:28

Politie heeft nog steeds vragen over dood Graciëla Gomes Rodrigues bij Krabbeplas

Vlaardingen - Graciëla’s levenloze lichaam werd op vrijdag 22 september om 06.30 uur ’s ochtends gevonden in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen. Ze bleek te zijn gestoken.

Haar broer had die nacht de politie gewaarschuwd dat hij zich zorgen maakte om zijn zus, de pas 21-jarige Graciëla Gomes Rodrigues uit Rotterdam.

Graciëla is voor het laatst in leven gezien bij die Kentucky Fried Chicken in de Galvanistraat in Rotterdam, daar werkt ze. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze na 00.30 uur van haar werk gaat. Zes uur later wordt haar lichaam gevonden.

Wie heeft Graciëla tussen 00.30 en 06.30 uur gezien, in de nacht van vrijdag 22 september?

Er zit inmiddels een 31-jarige verdachte uit Schiedam vast, maar nog niet alles is duidelijk. De politie denkt dat Graciëla slachtoffer is geworden van een conflict in de relationele sfeer.

Wie weet meer over de verdachte?

De politie onderzoekt nog wat zijn betrokkenheid is bij haar dood, en heeft nog veel vragen. Zo is nog niet duidelijk hoe Graciëla vanaf het moment dat ze vertrok bij haar werk terechtgekomen is daar bij de Krabbeplas.

Graciëla droeg die nacht een blauwe spijkerbroek en een heel lichtroze jasje. Als ze net de KFC uitloopt, heeft ze op haar hoofd mogelijk zo’n haarnetje van haar werk. Dat zal ze waarschijnlijk snel hebben afgedaan. Haar haar was inmiddels wat langer dan op deze foto, ze had namelijk een weave.

Mogelijk is een grijze Seat Ibiza tussen 00.30 en 06.30 uur in de buurt van Graciëla geweest. De politie wil heel graag weten of die auto bij de Krabbeplas in Vlaardingen is gezien, in Schiedam, bij de KFC in Rotterdam, of wellicht nog ergens anders die nacht. Dat is hele belangrijke informatie.

Wie heeft die grijze Seat Ibiza gezien, in Schiedam, bij de KFC of bij de Krabbeplas?

Mensen met een bewakingscameraBekijk groot formaatMensen met een bewakingscamera

Ook als u een bewakingscamera aan uw huis of bedrijf in de buurt van de Krabbeplas heeft hangen, kunt u mogelijk helpen. Neem dan ook even contact op, de politie wil graag uw materiaal van die nacht bekijken. Ook als u daar iets heeft gehoord, bel.
Wie woont of werkt in de buurt van de Krabbeplas en heeft een bewakingscamera?

Politie heeft nog steeds vragen over dood Graciëla Gomes Rodrigues bij Krabbeplas

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws