zondag, 02 juli 2017 00:28

Politie Rotterdam zoekt getuigen van steekincident

Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een steekincident dat zich op 30 juni op de Van der Sluysstraat afspeelde. Een 24-jarige Rotterdammer werd in zijn bovenlichaam gestoken. Hij was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Het steekincident gebeurde rond 13.00 uur, toen het slachtoffer in de betreffende straat net een woning was binnengegaan. De man hoorde echter geruzie op straat en liep weer naar buiten om te zien wat er aan de hand was.

Steekwond
Weer buiten trof hij ineens een man met een mes tegenover zich, die hem woordelijk bedreigde en met een mes naar hem stak. Het slachtoffer wist het mes te ontwijken, maar voelde ineens een harde slag tegen zijn bovenlichaam, dat was toegebracht door een tweede man. Het slachtoffer rende vervolgens weg en de twee mannen gingen er vandoor. De slag die de Rotterdammer op zijn bovenlichaam had gevoeld, bleek een steekwond te zijn.

Bel de politie
Wie het voorval heeft zien gebeuren of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie Rotterdam te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Noord. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Politie Rotterdam zoekt getuigen van steekincident

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws