zondag, 04 juni 2017 18:56

Politie valt bedrijfspanden Rotterdam-West binnen

Rotterdam - De politie is zaterdag 3 juni een viertal panden op de Vierambachtsstraat en Van der Palmstraat binnen gestapt nadat zij informatie had gekregen dat in deze panden wapens en drugs voor handen zouden zijn. Negen personen zijn aangehouden.

Het arrestatieteam en Team Parate Eenheid vielen zaterdagavond de bedrijfspanden binnen. Drie panden waren leeg, in een vierde pand waren elf mensen aanwezig. Negen van hen zijn aangehouden, onder andere voor het bezitten van messen en gebruikershoeveelheden soft drugs. Eén had nog een gevangenisstraf van 29 dagen open staan. In het pand werd een sporttas vol hennep gevonden en apparaten en materialen voor de verwerking en verpakking van verdovende middelen.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000 of melden via www.meldmisdaadanoniem.nl. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met TCI via 079-3458 999.

Politie valt bedrijfspanden Rotterdam-West binnen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws