vrijdag, 05 mei 2017 18:55

Politie volgt en bekeurt stoet Marokkaanse bruiloftsgasten

mediatv

Schiedam - Zelfs de politiehelikopter werd vrijdag ingezet voor het volgen en bekeuren van een stoet overlastgevende bruiloftsgasten. Volgens mensen die reageren op Facebook gaat het om een Marrokkaanse bruiloft  

Een aantal automobilisten werd in Rotterdam al op de bon geslingerd vanwege lawaai en rijgedrag. Een bruiloftstoet van zo'n 10 auto's vertrok met veel lawaai vanuit Crooswijk richting het centrum van Rotterdam. 

Surveillerende agenten waarschuwden de stoet vanwege het opvallende rijgedrag maar ze wilden niet luisteren. Op het Schouwburgplein was de politie het zat en werden in totaal 7 bekeuringen uitgeschreven. Na een kleine verkeersopstopping kon de stoet haar weg weer vervolgen.

 

De stoet ging verder naar partycentrum Het Paleis aan de De Brauweg in Schiedam. Agenten in de politieheli volgden de gasten en zagen nog meer gevaarlijk rijgedrag. Er werden nog 'diverse PV's aangezegd' aldus de Schiedamse wijkagent Rein Hendriks.

De bekeuringen zullen ter zijner tijd op de deurmat vallen.

Lawaai-overlast in het verkeer is een grote bron van ergenis. Daarom wordt hier streng op gehandhaafd, aldus een agent ter plaatse.

Politie volgt en bekeurt stoet Marokkaanse bruiloftsgasten

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws