maandag, 30 januari 2017 18:53

Politie zoekt daders van overval maaltijdbezorger Bgm Stulemeijerlaan

Schiedam - Donderdagavond rond 21.15 uur is een maaltijdbezorger overvallen op de Bgm. Stulemeijerlaan in Schiedam. De drie daders pakten zijn geld af en zijn scootersleutel. De politie roept getuigen op.

De jongen van 17 jaar kwam van het filiaal op het Nieuwlandplein en ging een maaltijd bezorgen op de Bgm. Stulemeijerlaan. Toen hij stopte voor de portiek om het huisnummer te zoeken, werd hij beetgepakt door een jongen met een zwart/wit masker. Hij riep dat hij zijn geld moest afgeven. Tegelijkertijd kwamen er nog twee jongens bij, met zo’n zelfde masker op. Zij haalden de sleutel uit zijn scooter. Het slachtoffer gaf zijn portemonnee af en de daders renden met het geld en de sleutel het parkje in richting de Vlaardingerdijk. De sleutel is later teruggevonden.

Heeft u iets gezien?
De drie mannen hadden een zwart/wit masker op, droegen donkere kleding en een capuchon. Een van de drie had handschoenen aan. Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze overval? Bel 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

Politie zoekt daders van overval maaltijdbezorger Bgm Stulemeijerlaan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws