dinsdag, 31 mei 2016 20:42

Politie zoekt eigenaar fiets in zaak van Anita van Dijk

Schiedam - Vandaag werd in het AVRO-TROS Tv programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht gevraagd voor de zaak van de vermoorde Anita van Dijk uit Schiedam. Daarbij is een fiets cruciaal. De fiets stond bij Station Schiedam Centrum. Wie weet van wie deze fiets is?

De politie heeft bij Station Schiedam Centrum een donkere omafiets ontdekt, die voldoet aan de omschrijving van de fiets van de mompelende man die misschien meer weet van Anita’s dood. De politie wil met spoed spreken met mensen die deze fiets herkennen en weten wie hem gebruikt. Er zit een beschadigd kinderzitje op, één handvat, en de standaard klapt over het achterwiel naar boven.

Verder stond de fiets voor de Spar aan het Stationsplein bij station Schiedam-Centrum. Meldt u zich ook als u heeft gezien wanneer of door wie hij daar is neergezet.

Vrijdag 13 mei 2016 om 05.15 uur werd de zwaargewonde Anita van Dijk (51) op straat gevonden, bij haar fiets met krantentassen, op de Pasteursingel in de wijk Delfshaven. Ze bloedde hevig en bleek meerdere malen gestoken te zijn. Zij overleed op vrijdag 20 mei in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Neem contact met de politie op als u in de omgeving van de Pasteursingel in de buurt Oud-Mathenesse een bewakingscamera bezit, of weet dat die daar hangen, die wellicht deels ook op de openbare weg gericht zijn.

Slachtoffer

 

Anita van Dijk komt uit Schiedam en ze heeft twee zoons die bij haar wonen. Ze bezorgt al jaren de krant daar in de wijk op haar witte omafiets, veel mensen kennen haar daar.

Bel de politie Rotterdam:0800-6070 (gratis)

Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

Foto 31 05 16 20 41 21

Politie zoekt eigenaar fiets in zaak van Anita van Dijk

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws