donderdag, 23 februari 2017 09:02

Politie zoekt getuigen van schietincident gisteren

Schiedam - Woensdagavond, om ongeveer 22.30 uur is een 29-jarige Schiedammer gewond geraakt door een kogel. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer zou samen met zijn broer op bezoek geweest zijn bij een bewoner van de Heelmeesterstraat in Schiedam Noord (Woudhoek). Wat er zich precies heeft afgepeeld en waar het slachtoffer is beschoten is nog niet duidelijk. Feit is dat hij halverwege de portiek en de hal van de woning werd aangetroffen door agenten.

Getuigen hebben gemeld dat na het incident een kleine lichtkleurige auto is weggereden. Die is na onderzoek in de omgeving niet aangetroffen. Nadat het slachtoffer was overgebracht naar een ziekenhuis, is door de Forensische Opsporing een uitgebreid onderzoek ingesteld.

De politie heeft verschillende getuigen gesproken, maar kan meer informatie voor het onderzoek goed gebruiken. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken of heeft u informatie over de dit incident, bel dan met 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Zie ook: https://popuptv.nl/nieuws/schietpartij-in-schiedam-een-gewonde

Politie zoekt getuigen van schietincident gisteren

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws