vrijdag, 16 december 2016 20:38

Politie zoekt getuigen vechtpartij Jozef Oreliosingel Schiedam

Schiedam - In de nacht van donderdag op vrijdag, om ongeveer 01.30 vond er een vechtpartij plaats tussen twee jonge mannen op de Jozef Oreliosingel.

De politie is op zoek naar getuigen.Een getuige meldde dat twee jonge mannen met elkaar op de vuist gingen vlakbij de ingang van de flat op de Jozef Oreliosingel in Schiedam. Eén van de twee had een groot mes in zijn handen en bedreigde daar de ander mee. De man met het slagersmes droeg een grijze trui en de ander droeg een rode jas.

Agenten waren snel ter plaatse en konden de man met de grijze trui in de buurt van Jozef Oreliosingel aanhouden. Het gaat om een 20 -jarige Schiedammer. De andere man is nog spoorloos.

De politie zoekt de man met de rode jas, maar ook getuigen van het voorval, waaronder een pizzakoerier die op afstand heeft staan kijken naar het conflict tussen de beiden mannen.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze vechtpartij die plaatsvond in de nacht van donderdag op vrijdag, om ongeveer 01.30 uur en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie over de pizzakoerier die op afstand is gezien of bent u die pizzakoerier? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Foto: Google Streetview

Politie zoekt getuigen vechtpartij Jozef Oreliosingel Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws