vrijdag, 02 juni 2017 12:14

Politie zoekt getuigen woningoverval Maassluis

Maassluis - De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval op de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis op maandagochtend 22 mei.

Die maandagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur belde een onbekende man aan bij een huis op het Burgemeesterplantsoen. De vrouw deed gelukkig niet open, maar meldde het wel bij de politie.
Even later, rond 12.15 uur, stond een man met hetzelfde signalement voor een woning op de Dr. Jan Schoutenlaan. De overvaller bedreigde de 52-jarige bewoonster met een mes, drong naar binnen en bond haar vast. Hij doorzocht het huis en ging er met 9000,- euro vandoor. Het slachtoffer kon loskomen en bleef gelukkig ongedeerd. Ze waarschuwde via de buren de politie. Er is een onderzoek gestart, en de politie zoekt getuigen.

Getuigen gezocht
Zag u die ochtend iemand die zich in de omgeving van het Burgemeesterplantsoen en de Dr. Jan Schoutenlaan ophield? Het gaat om een man van tussen de 20 en 25 jaar, met een licht getint uiterlijk, een baardje en een snor. Denkt u iets te hebben gezien of gehoord of heeft u andere informatie over deze overval? Meld het alstublieft via 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

Politie zoekt getuigen woningoverval Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws