donderdag, 24 maart 2016 19:04

Politie zoekt man die probeert in te breken

Het huis is gelukkig zo goed beveiligd dat inbreken niet lukt. De politie wil wel graag weten wie de man is die het zo driftig probeert. Zijn poging is op beeld vastgelegd; wie herkent deze man?

De avond van 17 februari 2016 wordt er rond 20 uur aangebeld bij het huis aan het Verploegh Chasseplein. Omdat de bewoners niet goed konden zien wie er voor de deur stond besluiten ze om niet open te doen. Het huis is erg goed beveiligd met onder meer een camerasysteem en een alarm. Als er wordt aangebeld wordt er automatisch een foto gemaakt.

Omdat de bewoonster geen goed gevoel heeft over de personen die aanbelden, besluit ze de volgende dag om de beelden te bekijken. Ze ziet dat de man die voor de deur staat gebaard naar een andere man. Daarna lopen ze weg.
Even later ziet zij op de beelden dat er omstreeks 00:30 uur een man over haar hek klimt en in de achtertuin springt. Dit gebeurt via de tuin van de buren. Zij ziet dat deze persoon aan alle ramen en deuren voelt. Ook voelt hij aan het portier van hun auto. Vervolgens wil de man via het hek van de voortuin weggaan, maar dit hek zat ook op slot. Hij klimt daarom wederom over het hek en verlaat op deze manier het terrein.

De politie wil graag weten wie de man op de bewakingsbeelden is. Herkent u hem? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.

Politie zoekt man die probeert in te breken

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws