zondag, 01 februari 2015 10:53

Politie zoekt mishandelaar conducteur

In de trein van Hoek van Holland naar Rotterdam werd een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen mishandeld door een man met een hond. Herkent u de verdachte? Kijk hier: http://www.politie.nl/gezocht/gezochte-personen/formulier/2015/januari/07-man-met-hond-mishandelt-conducteur.html

Op vrijdag 28 maart 2014 rond 15.40 uur werd een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen mishandeld in de trein van Hoek van Holland naar Rotterdam. Het slachtoffer vroeg een passagier zijn loslopende hond aan te lijnen. De betreffende passagier was het daar niet mee eens en er volgde een korte woordenwisseling. Toen de trein stopte bij station Schiedam-Nieuwland en de man met de hond opstond om de trein te verlaten, sloeg hij de conducteur met een metalen voederbak op zijn hoofd. De conducteur raakte dusdanig gewond aan zijn hoofd dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest.

Signalement verdachte

Lichtgetinte man

Wordt tussen de 30 en 40 jaar oud geschat

Normaal postuur

Ongeveer 1.85 meter lang

De verdachte droeg die dag een lichtkleurige spijkerbroek, een zwart jasje en een zwarte pet. Hij had een groene stoffen sporttas bij zich met de tekst 'Life. Be fit for it' van sportschool David Lloyd. De bruine hond van de verdachte was vermoedelijk een Duitse herder.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws