dinsdag, 10 maart 2015 21:06

Politie zoekt verdachten van overval Schiedam

De politie is op zoek naar vermoedelijk drie verdachten die maandagavond probeerden een woning te overvallen aan de Molensingel in Schiedam. Om ongeveer 19:20 uur belden de drie aan bij een woning aan de Molensingel waar op dat moment de bewoners (een echtpaar) thuis waren. De man deed open en hij werd direct naar binnen geduwd. De verdachten hielden een voorwerp tegen hem aangedrukt.

Het slachtoffer gaf zich echter niet zo maar gewonnen. Hij verzette zich en de drie gingen er toen ook al snel vandoor. De bewoner, 76 jaar oud, ging nog achter de overvallers aan, maar hij raakte hen kwijt. De drie renden weg in de richting van het Hargaplein.

Ambulance personeel onderzocht de vrouwelijke bewoner omdat zij zeer ontdaan was. Zij hoefde niet vervoerd te worden naar een ziekenhuis.

De politie zet alles op alles om de overvallers te pakken. Daarbij is de hulp van het publiek zeer welkom. Heeft u iets gezien voor, tijdens of na de overval, die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844, of via "m" Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws