maandag, 06 februari 2017 09:10

Politiek debat in de Korenbeurs

Schiedam - Woensdag 15 februari van 20.00 – 21.30 uur organiseert de Bibliotheek Schiedam in aanloop naar de landelijke verkiezingen een politiek debat. VVD, SP, D66 en CDA gaan met elkaar in gesprek en presenteren zich op het gebied van Zorg, Milieu en Veiligheid. Het publiek kan de aanwezige sprekers vragen stellen over deze thema’s. Het debat wordt gevoerd onder leiding van een ervaren gespreksleider.

Dit debat wordt in samenwerking met de Kleine Ambassade georganiseerd, die met een aantal leerlingen van verschillende Schiedamse basisscholen die op een ludieke manier hun visie op het thema ‘verkiezingen’ zullen geven. Daarnaast zijn er jongeren aanwezig die hebben deelgenomen aan het jongerencongres ‘I’ve got the power’ in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Deze jongeren hebben aangegeven dat ze meer onderling contact willen tussen de politiek en jongeren uit Schiedam.

De toegang is gratis en iedereen is welkom, jongeren die voor het eerst gaan stemmen worden in het bijzonder uitgenodigd om mee te praten tijdens deze debatavond op woensdag 15 februari in de Bibliotheek in de Korenbeurs, aan de Lange Haven 145 Schiedam.
Politiek debat in de Korenbeurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws