woensdag, 01 april 2015 16:32

Poller op de Westhavenplaats weer omhoog

Het weer werkt nog niet helemaal mee, maar het terrassenseizoen kan van start. Vanaf nu tot eind oktober staat de poller op de Westhavenplaats tussen de Dayer en de Blokmakersplaats vast omhoog van 17.00 uur tot 6.00 uur. Autoverkeer kan er dan dus niet door. Ook niet om te laden en te lossen.

Bij de herinrichting is de Westhavenplaats ingericht als een compleet plein met volop ruimte voor terrassen en activiteiten. Om het voor bezoekers extra aantrekkelijk te maken om hier te verblijven, werd gekozen voor een verkeersluw plein.

In de zomerperiode (van 1 april t/m 31 oktober) blijft het gebied van 06.00 uur tot 17.00 uur toegankelijk voor eenrichtingsverkeer. De avond en nacht blijven de pollers omhoog en kunt u niet over de Westhavenplaats rijden. Ook niet om te laden en lossen. Hulpdiensten kunnen natuurlijk wel dag en nacht dit stuk Westhavenplaats bereiken.

In de winterperiode (van 1 november t/m 31 maart) is het gebied 24 uur per dag toegankelijk voor zowel doorgaand eenrichtingsverkeer als om te laden en te lossen.

Foto: Omroep Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws