PopUpTv actief op de Hoogstraat
zondag, 28 juni 2015 13:40

PopUpTv actief op de Hoogstraat

Midden op de Hoogstraat in Schiedam zit onze studio en daar maken we gedurende het seizoen meerdere keren per week live tv-uitzendingen! PopUpTv is het initiatief van een paar enthousiaste, geboren Schiedammers. We brengen het nieuws uit Schiedam. Maar inmiddels ook uit Vlaardingen en Maassluis. Want de drie Waterweg gemeenten werken al op zo veel vlakken samen dat dat een heel logische stap was. Bovendien overlapt het nieuws ook vaak meerdere gemeentes. En wat is er nou leuker dan bijvoorbeeld de burgemeesters van Maassluis en Vlaardingen te ontvangen in de studio in Schiedam? PopUpTv doet dat.

We werken samen en maken verbindingen, letterlijk en figuurlijk. We maken uitzendingen samen met Omroep Vlaardingen, ZOS Radio Schiedam, WaterwegSport en poppodium de Kroepoekfabriek bijvoorbeeld. En zo komen er niet alleen politici maar ook heel veel sporters en artiesten naar de Hoogstraat in Schiedam. Publiek is altijd welkom bij PopUpTv dus schroom niet om binnen te lopen tijdens een live uitzending.

Organiseert u iets of heeft u iets te melden? Maak gebruik van de mogelijkheden die PopUpTv biedt! Zoals de gratis videopitch voor niet-commerciƫle instellingen. Ook voor ondernemers biedt PopUpTv tal van mogelijkheden.

U kunt onze uitzendingen 24 uur per dag bekijken op pc, Smart-Tv, laptop, tablet en smartphone via onze livestream. Elke reportage is ook te bekijken via PopUpTube op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook alle live uitzendingen zijn doorgaans de volgende dag al terug te kijken. We maken korte nieuwsflitsen op Facebook zodat u ook onderweg snel op de hoogte bent van onze reportages.

We zitten vol met plannen en dat gaat u merken. Kijk mee, doe mee!

Foto van de live uitzending van gisteren: ZOS op zaterdag, fotograaf Marco Donkersloot.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws