vrijdag, 08 april 2016 11:35

PopUpTv genomineerd voor award

Regio- PopUpTv is één van de drie genomineerden voor de Cross Media Award voor Cross Media Merk van Nederland 2016. De andere twee genomineerden zijn Het Parool en Linda.

‘De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de beste cross media cases van het jaar. Crossmedia is een van de grootste en meest relevante thema’s in de media, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. Het is niet overdreven te stellen dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia’ zo staat op de site van de CMA te lezen.

De vrijwilligers van PopUpTv zijn uiteraard ontzettend blij met en trots op deze nominatie.
PopUpTv is ruim twee jaar geleden begonnen als privaat initiatief. Sinds juni 2014 is officieel de Stichting PopUpTv opgericht. De internetzender blijft innoveren en heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Zo wordt al internsief samengewerkt met andere media zoals omroepen, nieuwssites en kranten: bijvoorbeeld Omroep Vlaardingen, ZOS Radio, Het Nieuwe Stadsblad, WaterwegSport, Media Tv en Groot Vlaardingen.

Ingezonden cases worden voorgelegd aan de jury. Juryvoorzitter is Jan Müller, directeur van Beeld & Geluid.

De Cross Media Awards 2016 worden georganiseerd door Bas Vlugt en Peter Wybenga, partners in Media Meetings. Bas Vlugt: “We zien de belangstelling voor de Cross Media Awards sterk toenemen. We hebben een record aantal voordrachten en inzendingen binnengekregen. We hadden dit jaar meer inzendingen voor Cross Media Bureau en Cross Media Innovatie dan ooit. Het grote aantal inzendingen in de categorie Cross Media Case heeft ons doen besluiten om dit jaar voor het eerst drie prijzen in deze categorie uit te reiken: twee Zilveren Cross Media Awards en één Gouden.”

De Cross Media Awards 2016 zullen worden uitgereikt tijdens het Cross Media Diner op woensdag 20 april in het Compagnietheater in Amsterdam.

Zie ook: http://nederlandsmedianieuws.nl/interviews/Cross-Media-Merk-2016-Matthijs-Rorije-over-PopUpTv.html

 

PopUpTv genomineerd voor award

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws