vrijdag, 16 januari 2015 21:58

PopUpTv kiest voor MediaTv.nl als mediapartner

Sinds begin 2015 is er een samenwerking ontstaan tussen MediaTV.nl en PopUpTv. Reden van dit besluit ligt voor de hand; PopUpTv was op zoek naar een mediapartner waar het nieuws vertrouwd en juist wordt weergegeven. Na de eerste gesprekken werd besloten om deze samenwerking aan te gaan met PopUpTv. PopUpTv is een Schiedamse televisiezender welke te ontvangen is via het internet.

Beide eigenaren, Matthijs Rorije en Rob van der Gaag, hebben in de loop der jaren hun sporen reeds verdiend in audiovisuele producties voor haar klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Een zogenaamde fusie kon niet uitblijven waardoor buiten hun eigen bedrijven werd besloten ook PopUpTv op te zetten.

De zender opereert voornamelijk in Schiedam, waar ook de studio is gevestigd. Ook reportages uit de regio van evenementen zijn te zien. Dagelijks komt het verenigingsleven aan bod voor de televisiecamera, politieke gasten, artiesten, optredens, lokaal nieuws etc. Vooral om het laatste kracht bij te zetten is gekozen voor MediaTV.nl als mediapartner, om op die manier ook het dagelijks nieuws onder haar kijkers te verspreiden. PopUpTv is te volgen via www.popuptv.nl en sociale media.

http://www.mediatv.nl/nieuws/13398/PopUpTv-kiest-voor-MediaTv-nl-als-mediapartner.html

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws