donderdag, 05 oktober 2017 22:42

PopUpTv live bij de opening van de Euroscoop

Schiedam - Woensdag 11 oktober wordt de megabioscoop Euroscoop dan eindelijk geopend. PopUpTv zendt 's morgens vanaf 9:30 uur live uit vanuit de bios. Om 10:00 uur start de persconferentie 

PopUpTv heeft de bouw van de Euroscoop helemaal gevolgd met een live camera. Elke week maakten we ook beelden van de bouw.
We maken voor de Euroscoop nog een tweetal compilaties van al de beelden. Die video's worden vertoond in de bioscoop.

Woensdag 11 oktober is de opening voor genodigden, in het weekend van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober is het feest voor iedereen in de bioscoop! Bij PopUpTv kunt u een zak ophalen die u gratis kunt laten vullen met popcorn in de Euroscoop!

Tijdens het openingsweekend wordt een bezoek aan de Euroscoop extra bijzonder. De rode loper ligt uit en er is een VIP foto-moment. Daarnaast zijn de diverse openingsacties en extra’s.

Het Euroscoopcomplex telt elf zalen, samen goed voor bijna 2600 stoelen. Euroscoop Schiedam wordt een vijf sterren bioscoop met extra grote filmschermen, luxe stoelen met veel beenruimte, dubbele armleuningen, ‘4K-laser’projectie en het Dolby Atmos-geluidssysteem.
Bekijk alle video's van de bouw van de Euroscoop op https://popuptv.nl/euroscoop

Iedereen van 2-102 is welkom bij Euroscoop. Naast het reguliere filmaanbod, organiseren ze ook doelgroepgerichte evenementen zoals de Ukkepuk Bios, voor de allerkleinsten en natuurlijk de Ladies Night, een film met leuke extra’s voor dames. Zo wordt het bezoek aan de bioscoop een ware belevenis.

Euroscoop bezorgt haar bezoekers de ultieme filmervaring. Klantvriendelijkheid is één van de belangrijke speerpunten; van het kopen van het kaartje tot het gedag zeggen bij het verlaten van de bioscoop, het serviceniveau is van uitzonderlijk hoog niveau. Bij Euroscoop willen we dat iedereen zich ‘thuis’ voelt.

Door de ligging direct naast Station Schiedam Centrum is Euroscoop uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Bezoekers met eigen vervoer kunnen terecht in de parkeergarage van de Euroscoop, gelegen onder de bioscoop. Parkeren voor filmbezoekers is voordelig, tot aan het einde van het jaar gratis en daarna tegen zeer gereduceerde kosten.

In het gebouw vestigen zich binnenkort horecagelegenheden en een leisurecentrum.

 

PopUpTv live bij de opening van de Euroscoop

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws