vrijdag, 26 juni 2015 11:08

PopUpTv mediapartner van Schiedams Boekhuis

Het Schiedams Boekhuis in oprichting heeft een mediapartner overeenkomst gesloten met PopUpTv en Dubbelklik. We gaan gezamenlijk voor de promotie en media-uitingen (onder andere website, flyers en filmpjes) zorgen en uiteindelijk ook voor de multimedia in de nieuwe boekwinkel.  

Binnenkort start de crowdfunding voor de nieuwe winkel. Het Schiedams Boekhuis biedt het beste van twee werelden: de snelheid en het gemak van een online winkel met de gezelligheid en het persoonlijke gezicht van een fysieke winkel in je eigen buurt. Het wordt shopping 2020 in je eigen boekhandel! Het Schiedams Boekhuis: de boekhandel vóór Schiedam, dóór Schiedam! Wil jij ook weer snel een goed gesorteerde boekhandel terug in het centrum? Jij kunt binnenkort al een bijdrage leveren door te investeren! Je krijgt niet alleen je investering terug met rendement, maar je wordt tevens Vriend/Vriendin van het Schiedams Boekhuis en je helpt mee om het centrum weer leefbaarder te maken.

Dubbelklik heeft ruime ervaring in het bedenken en uitvoeren van multimedia toepassingen. Dubbelklik werkt onder andere voor diverse musea in heel Nederland, maakt films, apps, interactieve toepassingen, websites en grafisch ontwerpen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws