vrijdag, 01 augustus 2014 11:15

PopUpTv mediapartner van wereldmuziekfestival Verueño

Verueño is een tweedaags, vrolijk wereldmuziekfestival, vol sprankelende muziek, dans, poëzie en beeldende kunst uit verschillende windstreken voor jong en oud. Verueño wordt gehouden op 6 en 7 september 2014 in het Julianapark in Schiedam

Verueño wordt georganiseerd door Stichting Culturama.

Verueño meldt op haar website dat ze blij zijn dat ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan met PopUpTv. PopUpTv fungeert als internet mediapartner van Verueño, in de voorbereiding op het festival wordt er door hen geregeld aandacht aan Verueño besteed en tijdens Verueño zal PopUpTv live aanwezig zijn. Heel erg leuk natuurlijk, voor ons, voor PopUpTv en voor alle Schiedammers en regiogenoten.

PopUpTv vertelt op een sprankelende en positieve manier over de stad Schiedam, haar inwoners, bedrijven, instellingen en initiatieven. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de actualiteit. Iedereen kan PopUpTv bekijken via internet op een moment dat het goed uitkomt. PopUpTv is zichtbaar en gevestigd in een pand aan de Hoogstraat, waar iedereen vrij naar binnen kan lopen om te kijken of om zijn verhaal te komen vertellen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws