zaterdag, 16 januari 2016 12:27

PopUpTv naar nieuwe locatie

Na de succesvol verlopen Winterland periode keert PopUpTv niet terug naar Hoogstraat 85. We betrekken een ander pand en gaan daarmee een nieuw avontuur aan! We gaan naar Broersveld 31, het pand waar vroeger het Masker in zat. Een groot, open pand waar we weer snel mooie live programma's gaan maken!

PopUpTv dankt alle samenwerkingspartners, vrienden, vrijwilligers en sponsors voor de mooie Winterland periode. De programma’s en live uitzendingen zijn ontzettend goed bekeken en het bereik van PopUpTv is tijdens Winterland spectaculair gegroeid, tot zelfs een weekbereik op Facebook van maar liefst 150.000 mensen. Op onze site verwelkomen we nu elke dag meer dan 1.200 unieke bezoekers.

De nieuwe locatie Broersveld 31 gaan we voor minimaal een jaar betrekken. We bieden voor een periode van drie maanden opnieuw sponsormogelijkheden aan: een bedrijfslogo op het sponsorbord, op een scherm wat als achtergrond in alle studio opnames en live uitzendingen te zien zal zijn en het logo in de sponsorcarrousel op PopUpTv.nl voor € 125,- (A5) of € 250,- (A4) ex btw.

Uiteraard is het ook mogelijk om een (hoofd-)sponsor pakket op maat te maken. Ook gaan we weer uitzendingen maken voor specifieke doelgroepen (zoals we op Winterland deden voor o.a. Komkids, Servicepunt Vrijwilligerswerk, Serious City en G1000).

PopUpTv naar nieuwe locatie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws