zondag, 23 april 2017 18:53

PPSC verslaat DVC met 0-4

waterwegsport Delft – PPSC heeft in Delft met 0-4 gewonnen van DVC. Met nog drie duels te spelen staan de Schiedammer nog steeds op een derde plaats en ziet het ernaar uit, dan de blauwhemden mee gaan doen aan het seizoenstoetje.

Arie Grund wist de Schiedammers al snel op een voorsprong te zetten. Ondanks vele mogelijkheden in de eerste helft, werd er niet meer gescoord. In de 2e helft was ‘PP’ wat doeltreffender. Eren Ercan wist na een assist van Aman Sewlal de 0-2 te scoren. Vlak daarna wist Aman Sewlal zelf te scoren. Het laatste doelpunt in Delft werd gescoord door Deny Soares na voorbereidend werk van Stephan Bronwasser. Laatstgenoemde kwam na blessureleed van een jaar weer in actie voor de Thurledebewoners.

Trainer Henk Salari, vond zijn ploeg voor rust slordig. “De score had hoger moeten uitvallen, maar we zitten nog steeds op schema met de derde plaats op de ranglijst. Blij ben ik ook met de speelminuten van Stephan Bronwasser hij voegde echt wat toe. Ook Sven Botter speelde goed, want dit was wel zijn eerste basisplaats voor PPSC”, sloot een trotse Salari af
PPSC verslaat DVC met 0-4

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws