dinsdag, 17 januari 2017 16:59

Prego beste restaurant van Zuid-Holland

nieuwe stadsblad Schiedam - Prego is uitgeroepen tot het beste restaurant van regio Zuid-Holland. Prego is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling.

De verkiezing is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Als prijs ontvingen eigenaren Jeroen Zeeman, Martin Strik en Vincent van Ardenne de Gouden Spatel van Rob Candeias, Accountmanager van Zuid-Holland, Heineken Nederland.

Trotse eigenaars
Ondernemers Jeroen Zeeman, Martin Strik en Vincent van Ardenne over het winnen van de Gouden Spatel: "We zijn onwijs trots dat we deze titel mogen dragen dit jaar. Onze deelname aan het Goed Getapt programma is belangrijk voor ons omdat we zo nog meer kwaliteit willen leveren en onze gasten extra tevreden willen stellen. Met deze prijs zijn wij als team niet alleen heel blij, maar het allerbelangrijkste: onze gasten ook!"

De verkiezing van het beste restaurant van de regio is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. "Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling", vertelt Rob Candeias, Accountmanager van Zuid-Holland, Heineken Nederland. "We toetsen de restaurants die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Prego op de beste manier van hun bier kunnen genieten."
Prego beste restaurant van Zuid-Holland

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws