maandag, 15 augustus 2016 22:45

Preuvenement in Maassluis

Maassluis - Een Preuvenement is een groot eet- en proefevenement. Het komt oorspronkelijk uit Maastricht. Ze spreken daar proeven uit als preuve. In Maassluis pakken ze het iets bescheidener aan tijdens de Open Monumentendag 2016: er kunnen in een vijftal monumenten gedurende een aantal uur hapjes worden genuttigd. Hiervoor is wel een strippenkaart nodig. Die kost € 5,-

Op zaterdag 10 september zullen er vele monumentale gebouwen en schepen open zijn voor een gratis bezichtiging. Waar mogelijk wordt aangesloten bij het thema van 2016: Iconen en Symbolen.

Daarnaast wordt er In een vijftal monumenten van 13:30 tot 17:00 uur een Preuvenement geserveerd. Op deze locaties zullen de gidsen van de Historische Vereniging Maassluis u meer vertellen over de Iconen en Symbolen van de desbetreffende panden, terwijl u heerlijk van de verschillende hapjes kunt genieten. In de pauzes zal er muziek te beluisteren zijn.

De historische panden met de desbetreffende horecagelegenheden zijn:
Ron de Hoog Lijstenmakerij, Haven 31 Haven Indah,
Gallery RitsArt, Veerstraat 3 Kevin’s Place
Brasserie De Lantaern, Zuidvliet 12 Brasserie De Lantaern,
Museum Maassluis, Zuiddijk 16 Grand Café de Waker,
Schuurkerkje, Schuurhof 142 Monsieur Paul.

Om deel te kunnen nemen aan dit Preuvenement dient u te beschikken over een strippenkaart waarmee u op de verschillende locaties de hapjes kunt krijgen.
Let op, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar; wees er dus snel bij.

Vanaf zaterdag 20 augustus zijn de strippenkaarten à €5,00 bij Maassluis Punt te koop:
Dr. Kuyperkade 25, 3142 GC Maassluis, 010-592 34 69.

Preuvenement in Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws