maandag, 05 oktober 2015 09:55

Prijsuitreiking groenste straat van Schiedam 2015

Woensdagavond 7 oktober 2015 vindt aan de Hoogstraat 85 (inderdaad: het pand waar PopUpTv gevestigd is) de prijsuitreiking van de ‘Groenste Straat van Schiedam’ plaats. De winnaar van de 15 deelnemende straten ontvangt uit handen van wethouder Alexander van Steenderen onder andere een waardebon voor een leuke straatactiviteit of verdere ‘vergroening’ en het straatnaambordje ‘Groenste straat van het jaar 2015’.

De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van de vereniging Groei & Bloei en de gemeente Schiedam. Aspecten die de jury bekeken waren onder meer algemene uitstraling, onderhoud, plantkeuze en duurzaamheid. Dit jaar konden extra punten worden verdiend voor een vogelvriendelijke inrichting. De wedstrijd ligt in het verlengde van de Schiedamse nominatie als Groenste Stad van Nederland 2013 door Entente Florale. Bewoners konden vrij hun straat opgeven.

Vooruitlopend op het programma ontvangen een vijftal deelnemers aan de Geveltuinactie van afgelopen zomer, een Liduinaroos uit handen van de wethouder.

Prijsuitreiking groenste straat van Schiedam 2015

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws