woensdag, 02 september 2015 20:58

Prinsjesdagontbijt op 16 september 2015 vanaf 7.15 uur

Het tweede Maassluise Prinsjesdagontbijt wordt op woensdag 16 september 2015 gehouden. Het stimuleren, ondersteunen en activeren van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, de ontwikkeling van onderwijs in Maassluis en omgeving en de lokale economie staan centraal tijdens dit ontbijt.

Samen kunnen wij meer.

Inleiding op onderwerpen
Onder leiding van directeur stadsontwikkeling van de gemeente Maassluis, Jan Freie worden de onderwerpen ingeleid door respectievelijk Desirée Curfs, directeur Stroomopwaarts en Gert Kant, voorzitter Raad van Bestuur Lentiz onderwijsgroep. Namens de gemeente Maassluis deelt wethouder Sjef Evers zijn visie hierop.

Aanmelden, meepraten en ontdekken
Meld u aan, praat mee en ontdek hoe de nieuwe maatschappij bij u en uw onderneming past en ontdek dat samenwerken een geheel nieuwe dimensie krijgt.

Brasserie 101
In Brasserie 101, onderdeel van DrieMaasHave, staat een verrassend ontbijt klaar en is er natuurlijk voldoende gelegenheid voor netwerken.

Programma
U bent 16 september 2015 vanaf 07.15 uur van harte welkom in DrieMaasHave aan Stadsmolen 101 in Maassluis. Aan de achterkant van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Het programma is als volgt:
07.15 uur opening ontbijt
07.45 uur inleiding door Desirée Curfs, Gert Kant en wethouder Sjef Evers
08.15 uur informeel forum onder leiding van Jan Freie met de sprekers en gelegenheid tot het stellen van vragen

Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken en na te praten.

Aanmelden
De eigen bijdrage is slechts 5,00 euro, contant te voldoen bij binnenkomst. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang en schrijf je in via www.maassluis.nl/prinsjesdagontbijt2015.

Prinsjesdagontbijt op 16 september 2015 vanaf 7.15 uur

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws