maandag, 12 oktober 2015 20:14

Proefjes, Cinderella en recyclen

Tijdens de herfstvakantie zijn er op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag creatieve activiteit voor kinderen van 6-12 jaar in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

Op maandag 19 oktober om 14.00 uur geven 'Esther Pieterse Workshops' en 'Irado' de workshop Creatief met plastic en straatjutten'. Hiermee worden de kinderen zich bewust van de noodzaak de natuur te beschermen; plastic afval scheiden is ten slotte belangrijk voor het milieu en ook nog eens goed voor de portemonnee!

Woensdag 21 oktober om 14.00 uur kunnen kinderen zelf lijm en kneedsmurrie maken en proefjes doen met dingen die drijven en zinken. Mirjam Hooijmeijer van de Snoepjestuin geeft uitleg, ondersteund en de collectie van de bibliotheek.

Op Vrijdag 23 oktober om 14.00 uur draait de Disneyfilm Cinderella in de Biblioscoop. Met echte acteurs is het klassieke sprookje Assepoester tot leven gebracht. De film is geschikt voor alle leeftijden.

Meedoen aan de herfstvakantieactiviteiten is gratis. Op maandag en woensdag is het aantal deelnemers beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

Proefjes, Cinderella en recyclen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws