vrijdag, 12 augustus 2016 21:25

Programma Brandersfeesten 2016 bijna rond

Schiedam - De 32e editie zal net als voorgaande jaren een feest voor iedereen zijn. Kinderactiviteiten, theateracts, muziek, cultuur, molens, jenever, markten en niet te vergeten de inspanningen van de (horeca-) ondernemers die het programma compleet maken. Dus zet het weekend van 23, 24 en 25 september alvast in je agenda en houd de website www.brandersfeesten.nl in de gaten.

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september is er op verschillende locaties in het centrum van Schiedam veel te beleven. PopUpTv doet - net als vorig jaar - verslag. We hebben ook al weer de promotie video gemaakt. Deze video had binnen 24 uur al 10.000 mensen bereikt, was al 3.800 keer bekeken en 61 x gedeeld op Facebook.

De organisatie van de Brandersfeesten werkt als kleine groep enthousiaste mensen samen met vele vrijwilligers en ondernemers aan een compleet programma voor een groot publiek. Het is ieder jaar weer een uitdaging om naast de traditionele programmaonderdelen telkens weer iets vernieuwd aan de meer dan 200.000 bezoekers te presenteren, maar het programma is bijna rond! Kijk dus regelmatig op de website www.brandersfeesten.nl .

Programma Brandersfeesten 2016 bijna rond

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws