maandag, 19 juni 2017 15:08

Programma Waterweg Wordt Wakker van Omroep Vlaardingen ingezonden voor OLON Award

Vlaardingen - Het radioprogramma Waterweg Wordt Wakker van Omroep Vlaardingen was de inzending van Omroep Vlaardingen voor de OLON Awards. Opvallend is dat het programma niet meer te horen is op de omroep. 

Sinds 17 mei is het programma van onder andere Aad van der Steen en Magda van Beveren niet meer te horen op de omroep. Dat is een gevolg van de bestuurscrisis bij Omroep Vlaardingen. Waterweg Wordt Wakker is/was een programma met lichte muziek en nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. 

Aad van der Steen is het programma begonnen met Willem de Wild, daarna kwam Esther Hulspas erbij. Willem vertrok en daar kwam Magda van Beveren voor in de plaats. Na het vertrek van Esther kwamen Leo Kattestaart, Bert van Nieuwenhuizen (afgezwaaid i.v.m. zijn wethouderschap), Paul Marseille, Simone Bol, Margriet Klein, John Peters en Wouter Schutte. De laatste zeven personen namen in wisselend rooster elk een dag voor hun rekening. Aad was er elke (werk)dag.

De Lokale Omroep Awards worden jaarlijks uitgereikt door de OLON (Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland) en NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen) in het museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Naar nu blijkt behoort Waterweg Wordt Wakker helaas niet tot de genomineerden

Op zaterdag 9 september worden de Lokale Omroep Awards 2017 uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. 

Programma Waterweg Wordt Wakker van Omroep Vlaardingen ingezonden voor OLON Award

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws