zaterdag, 16 mei 2015 08:36

Programmaboekje Waterweg Werkt is klaar!

Het programmaboekje voor de regionale open bedrijvendag Waterweg Werkt is klaar. We zijn er als PopUpTv trots op dat we er in staan! De PopUpTv-videopitch van Christel Kerklaan vind je ook op de website van Waterweg Werkt.  

Waterweg Werkt
Op zaterdag 30 mei 2015 openen circa 40 bedrijven in de regio hun toegangspoorten voor het grote publiek. De verbindende factor mag duidelijk zijn: Waterweg Werkt!
Je kunt onder andere terecht bij PopUpTv en onze partner de Kroepoekfabriek in Vlaardingen.  

Kom kijken, proeven en beleven. Food, havens, techniek en fun in de mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg. Kijk waar je normaal niet kunt kijken. Vraag wat je altijd al had willen vragen.
En proef wat je niet kent.  Voor wie? Voor iedereen die nieuwsgierig is!

 

 

Videopitch Waterweg Werkt!http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/videopitch-waterweg-werkt

PopUpTv Open Dag
Zaterdag 30 mei houdt PopUpTv open dag op de Hoogstraat 85 in Schiedam. Kom kijken hoe onze tv-programma's gemaakt worden. Je kan zelf vóór of áchter de camera plaats nemen. Er zijn kinderactiviteiten door Komkids, talkshows over media, optredens door diverse artiesten en de PopUpTv partners presenteren zich.
PopUpTv zendt de hele dag live uit. Kom langs tussen 11:00 uur en 16:00 uur op zaterdag 30 mei.

We starten al om 10:00 uur met een live uitzending van ZOS Radio die uiteraard ook op PopUpTv te zien zal zijn: ZOS op zaterdag met gasten en live optredens.

 

 

VIDEO: Kom naar onze open dag op zaterdag 30 mei 2015

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws