maandag, 15 juni 2015 20:24

R’dam Fund Racers halen kleine ton op voor de Alpe d’HuZes

Op donderdag 4 juni beklommen de 2 teams van de R'dam Fund Racers, bestaande uit 17 relaties en collega's van Rabobank Rotterdam, zo vaak mogelijk de beroemde Alpenreus. De doelstellingen waren vooraf duidelijk: 1) Een sportieve prestatie neerzetten op de Alpe en 2) zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF. Met in totaal 56 beklimmingen konden de twee teams € 95.000,- overmaken aan de organisatie van de Alpe d'HuZes. Beide doelstellingen zijn hiermee ruimschoots behaald.

Onder het motto " opgeven is geen optie" hebben de Rotterdamse ondernemers en de bank het afgelopen half jaar een uitstekende relatie opgebouwd met onze deelnemende relaties, (dit zijn klanten voor het leven), mooie events georganiseerd met zakelijke partners (Spinningmarathon met Leontien van Moorsel, golftoernooi bij Golf & Country Club Capelle, fundraisingsdiner) en uiteindelijk de climax beleefd op de Alpe door een mooie prestatie neer te zetten, zowel in sportief als financieel opzicht.

De meeste Fund Racers waren goed in vorm en uiteindelijk heeft iedere deelnemer de Alpe minimaal 2 keer beklommen. Zowel onze oudste deelnemer, Cor van Os (65 jr.) (Intratuin Rhoon) als Peter Gorter (Pro Delta), hebben de berg beiden 6 keer beklommen! Een waanzinnige prestatie bij een temperatuur van meer dan 30 graden. Ook de Rabobank medewerkers hebben een mooie prestatie neergezet. Mathijs de Boer heeft de berg 5 keer beklommen! Een fantastische prestatie! Frits Swinkels, Marjolein Lurvink en Norbert de Boer hebben ieder 4 beklimmingen gedaan en Richard Caland heeft 3 keer de top bereikt.

Nadat 's avonds bij het diner eerst alle vrijwilligers in het zonnetje gezet waren, werd bekend gemaakt hoeveel geld er ingezameld werd voor KWF. Uiteindelijk hebben we € 95.000,--opgehaald voor het goede doel! Een bedrag waarmee wij erg tevreden zijn. De totale opbrengst van Alpe d'HuZes bedraagt € 15 miljoen. Een waanzinnig mooi bedrag waardoor er weer meer onderzoek gedaan kan worden tegen deze vreselijke ziekte.

Rabobank Rotterdam heeft de intentie om volgend jaar weer mee te doen met 2 teams.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws