Receptie voor gedecoreerden
woensdag, 26 april 2017 09:32

Receptie voor gedecoreerden

Schiedam - In het kader van de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander wordt vanmiddag een receptie aangeboden aan die personen die in Schiedam wonen en in het verleden een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen.

Ruim 175 gedecoreerden zijn op de uitnodiging ingegaan. Een aantal van hen neemt een partner of begeleider mee. In totaal worden 290 gasten verwacht. Bij deze officiƫle gelegenheid mogen de dragers van een Koninklijke onderscheiding hun onderscheiding dragen.

Er is een mooi programma samengesteld. Zangeres Marjolein Meijers zal met haar combo het muzikale gedeelte voor haar rekening nemen. Mevrouw Bakker, voorheen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, zal een korte lezing geven over haar ervaring om als enige Schiedammer destijds aanwezig te zijn bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander in 2013 in Amsterdam. Verder is er uiteraard ruimte voor een praatje, een hapje en een drankje.

De toegang tot de receptie is overigens beperkt tot personen die in het verleden een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen en is dus niet toegankelijk voor anderen.
Receptie voor gedecoreerden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws